Плинска станица Александрија LPG поефтини од сите...

22 Фев 2022
553 пати

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

Кај другите 43.50 денари, кај НАС по цена од 41.50 денари за литар

Намалена емисија на штетни гасови

Александрија LPG – за подобра заштита на животната средина

Информации на 078 208 335

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)