Казино VLT Клуб вработува персонал

26 Јан 2022
513 пати

Казино VLT Клуб има потреба од персонал за работа (машки и женски) во Кочани.

Плата и услови одлични
Бидете и вие дел од тимот – ве очекуваме
Ул. „Маршал Тито“ бр. 16, (поранешно Борово)
Телефони за контакт: 075 208 300 ; 070 212 321

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)