Плинска станица Александрија LPG – 2 денари поефтини од сите

25 Јан 2022
1057 пати

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

Кај другите 45 денари, кај НАС по цена од 43 денари за литар

Намалена емисија на штетни гасови

Александрија LPG – за подобра заштита на животната средина

Информации на 078 208 335

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)