Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

18 Јан 2022
741 пати

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

Кај другите 44 денари, кај НАС по цена од 42.5 денари за литар
Намалена емисија на штетни гасови
Александрија LPG – за подобра заштита на животната средина
Информации на 078 208 335

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)