Се продава комплет мебел за детска соба и кревети

15 Јан 2022
529 пати

Се продава комплет мебел за дневна соба користен нецела година. Мебелот е подеднакво погоден за момче и

девојче.
Цената изнесува 27 00 денари.
Информации на телефон: 077 808 950

s1.jpg

s2.jpg

s3.jpg

s4.jpg

s5.jpg

Се предоваат и три двојни (дупли) кревети со душеци , како и два единечни со душеци, користени само три месеци.
Двојните кревети со душеци се продават по цена од 15 000 денари (еден двоен), без душеци по 12 000 денари.
Единечните се продаваат по цена од 4 500 денари (еден).

s8.jpg

s9.jpg

s7.jpg

Информации на телефон: 077 808 950

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)