Александрија LPG – Во моментов поевтини од сите за 1, 5 денари по литар

27 Дек 2021
481 пати

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

Кај другите 42, 5 денари, кај НАС по цена од 41 денари за литар
Намалена емисија на штетни гасови
Александрија LPG – за подобра заштита на животната средина
Информации на 078 208 335

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)