Oд утре, 21ви декември, голем роденденски попуст до 50% во Треф Кочани

20 Дек 2021
1310 пати

Во продавницата за обувки "Треф" - Кочани, од утре, 21ви декември, голем роденденски попуст до 50% на сите модели. Попустот ќе трае една недела, до 28ми декември. Побрзајте, меѓу првите одберете го вашиот посакуван модел. Локација - до Стопанска банка. "Треф" - Кочани, на ваше задоволство.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)