Испечатете ја страната

КОНЗЕРВНА ИНДУСТРИЈА „ЕКСКЛУЗИВ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ...

14 Дек 2021
4970 пати

"Ексклузив" - Конзервна Индустрија Кочани има потреба од:

 - Работник со работно искуство за магацинско работење и управување со вилушкар

 - 3 Работника за работа на прехрамбена машина 

Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број 071 / 329 - 727

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

Последни објави radiokocani.mk