ТП АНАФИЛ бара работник

10 Дек 2021
1329 пати

ТП АНАФИЛ (Тобако центар на триаголникот во Кочани) има потреба од еден работник за работење во смени.

Предност имаат машки лица со работно искуство. Заинтересираните да се обратат во Тобакото

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)