Се продава стан во строгиот центар на Кочани...

24 Ное 2021
2420 пати

Се продава стан во строгиот центар на Кочани во зградата на поранешно Борово.

Станот е со површина од 60 м2 со поглед на Кочанска река.

Цена по договор информации на  075 / 335 - 995 и 078 / 800 - 020

259514148_702381217831660_793508196647774764_n.jpg

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)