КИРБИ ПЛУС – Услуги за чистење на вашиот автомобил

23 Ное 2021
788 пати

И вашиот миленик на четири тркала има потреба од нега

Детално хемиско чистење, дезинфекција, озонирање. Полимеризација на фарови

КИРБИ ПЛУС

Дозволете да се погрижиме вашиот автомобил повторно да изгледа како нов
Професионално, брзо, квалитетно

КИРБИ ПЛУС

Сакате нов автомобил, а немате доволно пари. Немојте да се грижите - Вашиот миленик ќе блеска (како нов) за само неколку часа

КИРБИ ПЛУС

Локација – Сиви дом - на самата крстосница
Секогаш достапни на 075 215 037
Долгогодишно искуство и многу задоволни клиенти

КИРБИ ПЛУС

Kirbi2.jpg

Kirbi3.jpg

Kirbi4.jpg

Kirbi5.jpg

Kirbi6.jpg

Kirbi7.jpg

Kirbi8.jpg

Kirbi9.jpg

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=262531902593588&id=113495577497222

https://www.instagram.com/kirby.plus/?fbclid=IwAR1BPj7LkD7BIAS-_KzG6HO3f8ap7aFtCH926ssgpA3q96s6IBHszTS3wdI

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)