Д-р Лазар Ангеловски максимално посветен на вашето орално здравје...

13 Ное 2021
1167 пати

Три децении во континуитет ги решава проблемите од денталната медицина.

Стоматолошка ординација „Д-р Ангел“

K8K_7652.jpg

Докажано еден од најдобрите доктори стоматолози кај нас, Д-р Лазар Ангеловски - максимално посветен на вашето орално здравје.

K8K_7654 (1).jpg

Затоа нема чекање побарајте 033/272-504

K8K_7662 (1).jpg

Излезете со прекрасна насмевка и трајно решени проблеми

Стоматолошка ординација  „Д-р Ангел“ 

K8K_7610.jpg

K8K_7618.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)