„ЈУМИС“ дооел – Кочани вработува...

12 Ное 2021
628 пати

„ЈУМИС“ дооел – Кочани

За потребите на својот производствен погон објавува оглас за вработување на:

  • 2 (двајца) бравари (со искуство).

Заинтересираните лица можат да се јават директно во фабриката или да не контактираат на телефон:

  • 078/ 27 55 26

 

jajajjajajajajaj.jpg

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)