Поради зголемен интензитет на работа „ЛЕВИДИАГРО“...

11 Ное 2021
1819 пати

Фирмата „Левидиагро“ Доо Кочани има потреба од 1 работник (виљушкарист).

viber_image_2021-11-11_09-43-09-691.jpg

Предност имаат оние кои имаат работно искуство. Плата по договор.

Информации на 075/288-967 и 033/272-543 Лице за контакт Ивица 

Можете да се пријавите и директно во компанијата на улица Индустриска број 1 во кругот на „Жито Ориз - Ко“

 viber_image_2021-11-11_09-42-49-916.jpg

 

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)