Испечатете ја страната

НОВ ГОЛЕМ САЛОН „HOME CENTAR TA-БЛА“ ВИНИЦА

06 Ное 2021
1532 пати

Домот е место каде живееме, каде се смееме и радуваме. Место каде ги создаваме најубавите семејни спомени.

253382449_981550166036017_3754077507370913368_n.jpg

Се за уредување и разубавување на вашиот омилен простор,

можете да пронајдете кај нас, велат од новоотворениот HOME CENTAR TA - БЛА !

253334698_438815721185073_9132082293472507363_n.jpg

За сите новини и информации можете да се обратите на 078 / 363 - 870 ве очекуваат големи акции и попусти

253782988_307265237896722_3400315887584692750_n.jpg

Посетете не секој работен ден и сабота од 9 до 21 часот и влезете во зоната на конфорот со HOME CENTAR TA-БЛА

252991591_469780921174780_5630194890888785911_n.jpg

253328073_251623740339677_5045084112900251802_n (1).jpg

253608751_420725742853701_2288091405340625502_n.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(5 гласови)

Последни објави radiokocani.mk