СОЗДАВАМЕ ТРАЈНИ ОДНОСИ СО КЛИЕНТИТЕ...

05 Ное 2021
484 пати

Кузе Моторс - Станица за технички преглед на патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори и земјоделски машини, градежни, работни и возила за специјална намена.

240529359_1280188855731976_8093507364085267582_n.jpg

Сите потребни услуги наедно место - на ваше задоволство ! 

240433282_587268762270757_3736208661757552525_n.jpg

Бесплатна промена на зимски и летни гуми 

 243131177_410868217328758_3233806367550675985_n.jpg

Создаваме трајни односи со клиентите

078 / 265 - 600

КУЗЕ МОТОРС

86870213_2607391646204823_6883774579014107136_n.jpg

87406492_2607391602871494_123352255310069760_n.jpg

 

 

 
Оценете ја оваа вест
(1 гласови)