ХОРИЗОНТИ – Агро заемот од Хоризонти ќе ви помогне...

02 Ное 2021
239 пати
АГРО ЗАЕМОТ од Хоризонти ќе ви помогне при
- Набавка на механизација и опрема;
- Зголемување на сточен фонд;
- Набавка на суровини и репроматеријали;
- Други тековни расходи за примарно производство.
Заем до     900.000    ден.со флексибилни рати на отплата.
Важно е некој да ви подаде рака тогаш кога ви е потребно.
Веќе 20 години Хоризонти е партнер на Земјоделците.
За совет или информација обратете се во филијалата на Хоризонти на улица Стево 
Теодосиевски бр.2, Кочани.
Телефон за контакт 033/278-556
 
Оценете ја оваа вест
(1 гласови)