,,Фирмата ТЕХКОМ Дооел Кочани, има потреба од:

26 Окт 2021
1195 пати
,,Фирмата ТЕХКОМ Дооел Кочани, има потреба од:
 
- БАГЕРИСТИ, 
 
- МЕХАНИЧАРИ И  ПОМОШНИК МЕХАНИЧАРИ,
 
- ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ И 
 
- БРАВАРИ.
 
 
телефон за контакт:  033/271-225''
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)