ВО РИВЕРСОФТ ИЗБОРИ СЕ ЗА ТВОЈАТА ЦЕНА! БИДИ САМ СВОЈ РЕВОЛУЦИОНЕР!

20 Окт 2021
291 пати
ИЗБОРИ СЕ ЗА ТВОЈАТА ЦЕНА!
БИДИ САМ СВОЈ РЕВОЛУЦИОНЕР!
⏰ ОД 20.10 (СРЕДА) ДО 23.10 (САБОТА) ⏰
✨ ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН! ✨
? НАЈНИСКИ ЦЕНИ! ?
? Биди и ти, чекор напред во технологијата!
? Дојдете, видете и проверете во салоните на RIVER SOFT ?
? ДОСТАВА ДО ДОМА, до сите останати градови во МК ??
? НАРАЧАЈ СЕГА И ОВДЕ, додека има на ЗАЛИХА
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)