Александрија LPG – Во моментов поевтини од сите за 2, 5 денари по литар

19 Окт 2021
594 пати

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

Кај другите 45 денари, кај НАС по цена од 42, 5 денари за литар
Намалена емисија на штетни гасови
Александрија LPG – за подобра заштита на животната средина
Информации на 078 208 335

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)