ЕЛТЕ Центар – Вештачки ѓубрива и семенски материјал по најдобри цени

08 Окт 2021
326 пати

Сите видови на вештачки ѓубрива - три шеснаесетки, уреа и шалитра, како и семенески материјал за претходна

сеидба
- Само во ЕЛТЕ ЦЕНТАР
Најголем избор и најдобри цени на сорти од пченица и јачмен
ЕЛТЕ Центар – На улица Скопска број 7, кај поранешна Софра
Повелете ве очекуваме

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)