Patent Co и ЕЛЕН ЈТД имаат решение за сите ваши проблеми...

07 Окт 2021
151 пати

Караванот на Patent Co и ЕЛЕН ЈТД започнува со презентација на своите производи

( концентрати, премикси, додатоци во исхрана ) во Елте Центар на ден 16.10.2021 сабота.

Воедно се организираат и 3 натпревари од забавен карактер: 1.Шампион несилка во брзо јадење (награда: Концентрат) 2.Шампион куче во брзо јадење (награда: Храна и опрема за домашни миленици) 3.Брзо сечење со моторна пила (награда: Моторна пила)
Пријавувањето заинтересираните натпреварувачи може да го направат на телефонскиот број 075 282 368 или во просториите на Елте Центар - Кочани ул.Скопска бр.7 (поранешна Софра) најдоцна до 15.10.2021
Ве покануваме заедно да се забавуваме, другаруваме и едуцираме !!!

Нашата стручна служба ќе ви биде на располагање за сите ваши прашања и проблеми поврзани со исхраната на вашит животни.
За сите учесници во натпреварите следуваат подароци.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)