АЛЕКС станови има потреба од општи работници

07 Окт 2021
754 пати

АЛЕКС станови има потреба од општи работници. Плата редовна и по договор.

Информации на : 078 410 265. Лице за контакт Мартина.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)