Од 15ти Октомври сите во English Gate. Да учиме успешно и квалитетно

05 Окт 2021
552 пати
   ***Уписи ***
 
Англиски јазик за деца од предучилишна возраст.
 
 Наставни методи кои се покажале како многу успешни при усвојувањето на вториот јазик. 
 
Курсеви по англиски јазик за сите возрасти
Општ и деловен англиски јазик
 
За повеќе информации јавете се на 078 278 402
 
Започнуваме со настава од 15 Октомври.
#english language
 
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)