ПЗУ ПРО МЕДИКА на примариус д – р Пашоска вработува лекар и медицинска сестра

05 Окт 2021
957 пати

Поради формирање нов здравствен тим Приватната здравствено установа ПРО МЕДИКА, чиј директор е примариус д – р Благица Пашоска, вработува

лекар и медицинска сестра 
Информации на: 072 621 354

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)