ЕЛТЕ центар бара работничка или работник за на каса и за работа со компјутер

28 Сеп 2021
376 пати

ЕЛТЕ центар има потреба од работничка или работник за работни задачи на каса и за работа со компјутер. Предност ќе имаат кандидатите со завршено високо образование

и со претходно стекнато работно искуство.

Заинтересираните да се јават на телефонскиот број: 078 328 706 или во просториите на ЕЛТЕ центар, кој се наоѓа на улицата „Скопска“  број 7 во Кочани (поранешна „Софра“).

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)