ЗИМСКИ, ЛЕТНИ И ГУМИ ЗА СИТЕ СЕЗОНИ ВО КУЗЕ МОТОРС

28 Сеп 2021
440 пати

Најквалитетните пневматици по екстра поволни цени, побарајте ги во Кузе Моторс.

243026683_228417762658099_505858737941314210_n.jpg

Зимски летни и all season гуми за сите типови на возила (во готово и на рати).

243009610_580954406363718_873221662825677469_n.jpg

243131177_410868217328758_3233806367550675985_n.jpg

КУЗЕ МОТОРС 078/265-600

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)