СОЗДАДИ НОВА ИДНИНА...

27 Сеп 2021
386 пати

Четврток на 30 септември, со почеток од 20ч и 30мин Голем Народен Митинг Локација Трговски Центар - Кочани

платена политичка програма

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)