Але Дар Инженеринг има потреба од работници...

22 Сеп 2021
943 пати
Поради зголемен обем на работа Але Дар Инженеринг има потреба од работници за работа во погон за производство.Заинтересираните кандидати нека се јават на 078/246-133 или директно во просториите на фирмата.
 
 
 
 
Оценете ја оваа вест
(1 гласови)