Се продава куќа во центарот на Кочани

18 Сеп 2021
270 пати

Се продава / изнајмува ( за живеење или деловни простории) куќа на улица Теодосија Паунов бр.19 Кочани.

Вкупна квадратура 225 м2 (прв спрат 90 м2, втор спрат 135 м2) 

Информации на телефон 077 / 75 - 35 -87

242191979_2974583199529004_8888508052058818943_n.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)