ENGLISH GATE CENTRE – Научете брзо и квалитетно

16 Сеп 2021
308 пати

Центар за англиски јазик ENGLISH GATE

Уписите продолжуваат. Англиски јазик за деца од предучилишна возраст. Интензивни он лајн курсеви. Индивидуални часови.

111.jpg

ENGLISH GATE – во тек е формирање на нова група, општо ниво и деловен англиски јазик.

1.jpg

078 278 402. Научете брзо и квалитетно - ENGLISH GATE во Шопинг центарот во Кочани.

 

Повеќе информации на следниот линк:

https://www.facebook.com/englishgatekocani

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)