СТАР МОТЕЛ ВО НОВ АМБИЕНТ

13 Сеп 2021
1768 пати

Стар Мотел во нов амбиент со нова понуда и нови специјалитети.

241461709_614145493368464_1237267736734800955_n (1).jpg

Почуствувајте ја убавината на Брана Гратче и чистиот воздух во природата што ве опкружува.

133679962_457344439048571_4921079723688697101_n.jpg

Ресторан Стар Мотел ви нуди вистинско уживање и релаксација за вашето секојдневно дружење, или прослава на вашите свечености.

241920797_212624534183254_5893443530424839785_n.jpg

 Внимателно одбрани салати со свежи намирници и вкусови на јадења какви одaмна не сте пробале.

121557598_385826189533730_8591784683617397579_n.jpg

121187356_385308396252176_2910789489682967547_n.jpg

121443616_385308612918821_6728614857733091763_n.jpg

121328003_385306472919035_5226813464888750979_n.jpg

241886933_3033013820319709_5676910168641813065_n.jpg

 

Ваше е само да направeте резервација на  078 / 260 - 205, а останатото препуштете му го на професионалниот персонал.

Стар Мотел ваше ново катче за опуштање и полнење на батериите.

 

Оценете ја оваа вест
(5 гласови)