АС ШАЈЧЕ продава...

10 Сеп 2021
665 пати

Ас Шајче веднаш продава квалитетно грозје од сортата Темјаника во количина од 5 тона. Цена по договор.

За повеќе информации обратете се на 078 450 635

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)