Во ЕЛТЕ ЦЕНТАР – Секој четврток и сабота Ден на брашното

07 Сеп 2021
246 пати

Во ЕЛТЕ ЦЕНТАР – најголем избор и најдобри цени на брашно!

Тип 409 – екстра бело
Тип – 500
Наменско брашно за бурек и лиснато тесто
Најголем избор на здрави брашна: ржено, пченично, јачменово, пченкарно
Брашно од прос, хелда и наут
Во ЕЛТЕ ЦЕНТАР – секој четврток и сабота ДЕН НА БРАШНОТО
Со секоја купена вреќа брашно, следува попуст

Ваш ЕЛТЕ ЦЕНТАР – на улица „Скопска“ број 7 во Кочани, кај некогашна „Софра“

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)