Испечатете ја страната

Ас Шајче продава квалитетно грозје од сортите Мерлот, Каберне Совињон и Вранец

05 Сеп 2021
2344 пати

Ас Шајче продава квалитетно грозје од сортите Мерлот, Каберне Совињон и Вранец со максимални шеќерни единици. За повеќе информации обратете се на 078 450 635

241485774_544981883413140_6543570159294448684_n.jpg

241254674_379067310401599_1413753562404896311_n.jpg

berba-jakopic079.jpg

 

Видео од плантажата можете да погледнете на следниот линк:

https://www.facebook.com/125372924161452/videos/586928198573903/

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Последни објави radiokocani.mk