Конзервна Индустрија Кочани има потреба од работници...

03 Сеп 2021
3651 пати

"Ексклузив" - Конзервна Индустрија Кочани има потреба од машки работници. Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број 071 329 727

217977400_991678444983051_6493059170216899466_n.jpg

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)