ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД АВТО АТОМ...

03 Сеп 2021
1614 пати

И З В Е С Т У В А Њ Е

АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ОД ДЕНЕС (03.09.2021 ГОДИНА) ЗАПОЧНУВА СО ИЗДАВАЊЕ НА ПОВРАТНИ ПАТНИ БИЛЕТИ НА СИТЕ РЕЛАЦИИ НА КОЈ СООБРАЌА ВО ТЕРМИНИТЕ КОИ МОМЕНТАЛНО СЕ ОДРЖУВААТ, ОДНОСНО НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ- ШТИП-ВЕЛЕС-СКОПЈЕ И ОБРАТНО, КАКО И НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ – ОХРИД И ОБРАТНО. ЦЕНИТЕ ЗА ПОВРАТНИТЕ БИЛЕТИ ОСТАНУВААТ ИСТИ!!!

Тел. за контакт: 033/272-206

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)