Се издава Фабриката за луштење ориз во Оризари

02 Сеп 2021
432 пати

Се издава под закуп Фабриката за луштење ориз што се наоѓа во населбата Оризари, веднаш наспроти игралиштето.

Фабриката може да служи како магацински простор или да ја врши својата основна намена – луштење ориз.
Информации на телефон : 075 – 231 - 897

stole3.jpg

stole2.jpg

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)