ШИПАД СТИЛ ВО НОВ ПРОДАЖЕН САЛОН !

01 Сеп 2021
1074 пати

Најубавиот мебел по најпристапни цени и во вашиот дом.

Салон за мебел Шипад стил Виница.

241004658_561414995199406_2687174751927067430_n.jpg

Мебел за сечиј вкус од најреномираните производители од Македонија, Србија, Босна како и асортиманот на компанијата  Black Red & White од Полска.

241128061_186460630219018_5541883894000267494_n.jpg

Шипад стил многу поволности при купувањето, со бесплатна достава и монтажа

241123559_6761810167178065_8951950471525448626_n.jpg

Новиот прекрасен салон е на влезот во Виница до зградата на шумско стопанство.

240801381_410172987361016_2664251620330332130_n.jpg

240832043_4459937710695137_3912887629729810554_n.jpg

ПОБАРАЈТЕ НЕ НА  033 / 364 - 629

НА веб sipadstil.com и на ФБ Шипад Стил Виница

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)