АГРО ТРЕФ БАРА ОПШТИ РАБОТНИЦИ...

27 Авг 2021
832 пати

Oранжерии АГРО ТРЕФ д.Подлог има потреба од општи работници.

Плата редовна и солидна.

Повеќе информации на 070 35 44 35

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)