Книжарници УНИ КОНЗУМ - Време е за нов училишен прибор, работни тетратки, ранци...

25 Авг 2021
527 пати

Книжарници УНИ КОНЗУМ


Учениците веќе знаат, цената и квалитетот секогаш се карактеристика на УНИ КОНЗУМ

u3.jpg

Започнете ја новата учебна година со успех и задоволство

u2.jpg

Книжарници УНИКОНЗУМ – во здградата на „Бетон“ и во Спортскта сала во центарот на градот
075 205 355

u4.jpgКнижарници УНИ КОНЗУМ - За секој купен производ следува подарок !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)