СОЗДАВАМЕ ТРАЈНИ ОДНОСИ СО КЛИЕНТИТЕ...

25 Авг 2021
851 пати

Кузе Моторс - Станица за технички преглед на патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори и земјоделски машини, градежни, работни и возила за специјална намена.

237640477_2992328877649468_816187960632413921_n.jpg

Сите потребни услуги наедно место - на ваше задоволство ! 

240587911_1275817996214356_2311995569896065068_n.jpg

Кузе Моторс бесплатна промена на антифриз и моторно масло на сите видови филтри и светилки.

240529359_1280188855731976_8093507364085267582_n.jpg

Бесплатна промена на зимски и летни гуми 

239626757_429392878455305_4108735566150509654_n.jpg

240293715_208657197954863_2668957146213745303_n.jpg

Бесплатна шлеп служба 

240433282_587268762270757_3736208661757552525_n.jpg

Создаваме трајни односи со клиентите

078 / 265 - 600

КУЗЕ МОТОРС

86870213_2607391646204823_6883774579014107136_n.jpg

87406492_2607391602871494_123352255310069760_n.jpg

87065692_2606534686290519_1768289072859578368_n.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)