Испечатете ја страната

ENGLISH GATE CENTRE – Научете брзо и квалитетно

10 Авг 2021
694 пати

Центар за англиски јазик ENGLISH GATE

Уписите продолжуваат. Англиски јазик за деца од предучилишна возраст. Интензивни он лајн курсеви. Индивидуални часови.

eg3.jpg

ENGLISH GATE – во тек е формирање на нова група, општо ниво и деловен англиски јазик.

eg2.jpg

078 278 402. Научете брзо и квалитетно - ENGLISH GATE во Шопинг центарот во Кочани.

eg4.jpg

 

 

Галерија

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Последни објави radiokocani.mk

Поврзани вести