Цвеќарница ФЛОРА вработува...

09 Авг 2021
731 пати

Поради зголемување на обемот на работа Цвеќарница ФЛОРА бара две работнички.

Оние што се заинтересирани за работниот ангажман потребно е да поседуваат одредени креативни способности при аранжирање и работа со цвеќе.
Пријавување и повеќе информации на телефон: 033 272 667 или во Цвеќарницата ФЛОРА, која се наоѓа во центарот на Кочани на улицата „Димитар Влахов“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)