ОРАНЖЕРИИ АГРО ТРЕФ БАРА РАБОТНИЦИ...

09 Авг 2021
924 пати

Oранжерии АГРО ТРЕФ д.Подлог има потреба од одржувач.

Плата редовна и солидна.

Повеќе информации на 070 35 44 35

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)