ПЕЧАТЕТЕ СЕКАКОВ ВИД РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ ВО КОПРО...

04 Авг 2021
257 пати

Одсега во КОПРО печатење на рекламни материјали и принање на сите формати.

228052550_156018603272667_1691107555008726168_n.jpg

Производство и печатење на секаков вид маици дуксери и работни одела.

230587679_196537519197440_56313748890367083_n (1).jpg

230631495_2607741546187669_8281383363853390951_n.jpg

229826363_525452465540727_2620702817203436842_n.jpg

231601015_540191713959809_6144698402420770453_n.jpg

227814231_267203598106551_1336065015120306423_n.jpg

КОПРО во печурките во трговскиот центар блок А 

Запаметете и побарајте не на 071/ 215 - 892 КОПРО Кочани

231613460_4256756977724986_2214743753672435120_n.jpg

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)