НАШЕ ОСИГУРУВАЊЕ - Осигурајте ги вашите домови и објекти од пожар...

04 Авг 2021
742 пати

Само една минута е доволна огнената стихија да уништи се што имаме создадено во животот

Осигурајте ги вашите домови и објекти од пожар и други опасности во НАШЕ ОСИГУРУВАЊЕ
Побарајте не во канцеларијата на улица „Стево Теодосиевски“ бр. 2, спроти училишниот двор на Гимназијата „Љупчо Сантов“ или на телефонскиот број : 033 270 211
Бидете сигурни со НАШЕ ОСИГУРУВАЊЕ

https://www.facebook.com/naseosiguruvanje

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)