Александрија LPG – Секогаш поевтини од сите

24 Јул 2021
355 пати

Плинска станица Александрија LPG – користете го најмоќниот и најевтиниот плин во вашите автомобили

Кај другите 36 денари, кај НАС по цена од 34 денари за литар
Намалена емисија на штетни гасови
Александрија LPG – за подобра заштита на животната средина
Информации на 078 208 335

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)