Хотел Центро Бизнис бара работници...

20 Јул 2021
556 пати

Хотел Центро Бизнис има потреба од:

 

- еден книговодител со работно искуство

- еден келнер со работно искуство

- две помошнички за работа на свадби

- две чистачки со редовен работен однос само во прва смена

Информации на 075 / 410 - 520

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)