Холандската компанија „Нидо глобал текстиле“ има потреба од ...

07 Јул 2021
1964 пати

Холандската компанија „Нидо глобал текстиле“ има потреба од шивачи, контролори и пакувачи.  Плата редовна и солидна.

Информации на телефон 078/346-159

 

 

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)